de Hof van Heden
terug naar het menu

Inschrijven

Door aspirant-lid van onze vereniging te worden, stel je je kandidaat voor wonen in de Sareptahof. Enige tijd na je inschrijving vindt een telefoniche kennismaking plaats en op basis daarvan word je eventueel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Ook ontvang je als aspirant-lid een (digitaal) exemplaar van het huishoudelijk reglement van de vereniging. De statuten zijn op verzoek ter inzage.
Aan de inschrijving als aspirant-lid kunnen geen rechten worden ontleend, anders dan hierboven beschreven; niet op lidmaatschap van de vereniging, noch op woonruimte.
De vereniging behoudt zich het recht voor bij het vrijkomen van een woning de kandidaat te selecteren die naar haar mening het best past binnen de groep zittende bewoners, ongeacht de inschrijfduur van de aspirant. De vereniging is niet verplicht over haar keuze verantwoording af te leggen.

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 15,- (voor inschrijving en informatieboekje). Na je aanmelding, zie onder, ontvang je bericht van ons met de gegevens voor het overmaken van het inschrijfgeld. Je inschrijving als aspirant-lid gaat in zodra dit bedrag en het inschrijvingsformulier zijn ontvangen.

Naam:
Adres:
PC/Woonplaats:
Telefoon:
E-mail:
Geboortejaar:

Een kopie van dit formulier wordt naar je e-mail adres gestuurd.